Bliznakinje
Youtube printscreen
Bliznakinje

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Rejlen i Pejton Kis, bliznakinje iz Džordžije, stare tri godine, preminule su usled vrelog vazduha u automobilu, pokazali su rezultati obdukcije. Kako se navodi, temperatura u danu kada su nestale iznosila je 34 stepena, dok je u kolima bilo čak 54 stepena Celzijusa.

Pročitajte još:

Policija je za njima tragala nakon što je jedan od hranitelja prijavio njihov nestanak. Prema podacima iz istrage, devojčice su poslednji put viđene žiive kada je njihova biološka majka, Ski Kis, došla da ih vidi zajedno sa socijalnim radnikom, pošto su devojčice iz primarne porodice oduzete pre nešto više od godinu dana.

OVAKVU SVADBU JOŠ NISTE VIDELI! Sve šljašti od zlata! Kičerica na izvol'te! Evri pljušte kao kiša! Mlada i mladoženja poput pokretnih trezora! (VIDEO)

- Ovo je noćna mora. Ogromna noćna mora. Osećam da smo mi poslednje osobe koje su saznale da su im ćerke preminule - izjavila je majka bliznakinja.

Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Foto: Alo!/Dejan Briza

Kako se navodi u izveštaju policije, hraniteljska porodica je očajnički tražiila devojčice kada su uvideli da one nisu u njihovoj kući. Oni su pretražila sva mesta u blizini, kao i dvorište kuće. Prilikom povratka kući, oni su devojčice zatekli mrtve u automobilu.

Ski je izjavila za medije da je zajedno sa ocem devojčica posećivala bliznakinje u prisustvu socijalnog radnika. Takođe, navela je da će one biti sahranjene pored njihovog deteta koje je preminulo 2014. godine.

Slobodan iz Arilja slao devojčici (13) gole fotografije, isplivala nikad odvratnija prepiska! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.10.2019. 17:07 Od devojčice je, iako je znao da je maloletna, tražio golišave fotografije. Foto: Facebook printscreen Lovci grupe "Stoppedofilima" otkrili su novog predatora na Fejsbuku koji je slao lascivne poruke osobi koja se predstavila kao 13-godišnja devojčica (diverzija).

I dalje je nepoznato kako su nesrećna deca završila zaključana u automobilu.

Bonus video

Taksisti napali građane!