Donald Tramp
Tanjug/AP
Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

* Donald Tramp održao u koneferenciju u Ovalnoj sobi

* Pokazivao putanju uragana na pogrešnoj mapi

* Svi bili u čudu

Naime, na mapi koja pokazuje putanju uragana kao meta je ucrtana i Alabama, što, tvrde stručnjaci, nema baš mnogo veze sa pravom rutom.

Rusija će to učiniti! Neka nam je Bog u pomoći!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 05.09.2019. 13:57 Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da će Rusija proizvesti rakete, zabranjene prema nuklearnom sporazumu iz hladnoratovske ere koji je istekao prošlog meseca, ali da ih Moskva neće rasporediti ukoliko to prethodno ne učine Sjedinjene Države.

Uragan Dorijan menjao je kurs kretanja nekoliko puta protekle nedelje, a grad Montogmeri u Alabami mogao bi za nijansu da bude pogođen, jer će se u njemu ostetiti u petak vetar jačine 60 kilometara na sat.

- Uz Floridu, Južnu Karolinu, Severnu Karolinu, Džordžiju i Alabama će verovatno da bude pogođena mnogo jače nego što se predviđalo. Izgleda kao najveći uragan ikada. Već je kategorije 5. Budeti oprezni! Bog vas blagoslovio - napisao je Tramp na Tviteru.

Onda je na konferenciji ponovo pomenuo tu saveznu državu. Ubrzo nakon toga reagovao je Nacionalni meteorološki centar koji je požurio da ispravi grešku 20 minuta posle objavljivanja Trampovog tvita da Alabama neće da bude pogođena Dorijanom.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Emanuel Makron poleteo sa aerodroma i pozdravio se sa Vučićem!