Donald Tramp, Melanija Tramp
Tanjug/AP
Donald Tramp, Melanija Tramp

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Donald Tramp u utorak se na republikanskom okupljanju, na pomalo bizaran način osvrnuo na ranjavanje Stevea Scalisea, kongresmena iz savezne države Louisiane, na kojeg je 2017. godine pucao psihički bolestan muškarac.

Pročitajte još:

- Scaliseova žena plakala je kao kišna godina kad se to dogodilo... Sreo sam je u bolnici i kukala je... Mnoge žene ne bi tako reagovale da njihove muževe zadesi slična tragedija. Znam da moja supruga ne bi - izjavio je Tramp, a prenosi People.

Melanija i Donald Tramp

EPA/Erik S. Lesser

Foto: EPA/Erik S. Lesser

Podsetimo, prva dama SAD-a prošle godine je u jednom intervjuu rekla kako se ne zamara tračevima o svom braku, pogotovo onim o preljubama.

- Naravno, nije uvek prijatno, ali znam šta je ispravno, a šta pogrešno, znam razlikovati istinu od laži.

Došla sa oboljenjem na grudnoj aorti! Naši stručnjaci sa KCS joj odmah pomogli i dokazali da humanost i požrtvovanost nemaju granica!

AUTOR: Alo!/E.A. DATUM I VREME: 01.11.2019. 07:00 - 01.11.2019. 07:42 U Srbiji doktori nesebično pružaju pomoć svakome kome je ona potrebna, bez obzira na versku, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost. Operacija Foto: Alo/Masanori Jošida * Albanka M.R.

A tokom Donaldove predsedničke kampanje 2016. govorila je ovako: "Suprug i ja imamo sjajan odnos. Ne želim ga menjati, a ni on mene. Mislim da je to vrlo važno".

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!