Donald Tramp
Tanjug/AP
Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Ta najava Trampa usledila je pošto je objavljeno da američki izaslanik za Avganistan nastavlja pregovore s talibanima radi okončanja najdužeg, 18-godišnjeg američkog rata, prenosi AP.

PROČITAJ JOŠ:

Tramp je rekao da su se SAD i talibani približili sklapanju dogovora, ali da je to još neizvesno.

"Ko zna da li će do toga doći", rekao je Tramp za Foks njuz i dodao da će u Avganistanu i dalje biti prisutni obaveštajci.

Prognoza za naredne dane je užasna! Prvo ćemo se kuvati, a onda nas čeka još veće mučenje!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 15:12 Prema vremenskoj prognozi RHMZ-a, danas nas na teritoriji Srbije očekuje pravi letnji dan. Foto: Tanjug/Zoran Zestic * Prema prognozama meteorologa, pravo tropsko vreme zadržaće se do kraja ove nedelje * Od sledeće sledi nagli pad temperature * Biće svežije za 7 do 10 stepeni Celzijusa, sa mestimičnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde je moguća i nepogoda Četvrtak nam donosi sunčano i toplo vreme uz jugoistočni slab i umeren vetar.

Kako se navodi, Tramp je rekao za Avganistan da je to "Harvard za terorizam", dodajući da će SAD, ako ih terorističke grupe iz te zemlje ikada napadnu, vratiti se u nju sa silom nikad viđenom do sada.

Protiv povlačenja vojnika iz Avganistana je veliki broj američkih vojnih zvaničnika, s obzirom da Pentagon dobija velika sredstva od države za nastavak vojnih operacija.

BONUS VIDEO: