Donald Tramp
Printscreen
Donald Tramp

Printscreen

Donald Tramp, Foto: Printscreen

U trenutku kada je moderator započeo temu "Mešanje Rusije, Kine i Irana u američke izbore" atmosfera u sali se zahuktala, a debata je postala izuzetno napeta.

Bajden: Svaka zemlja koja se bude mešala u američke izbore platiće skupo. Nekoliko zemalja podriva američki suverenitet. Trampov pajtaš Rudi Đulijani je američki pion. Znam ih sve. Tramp radi protiv NATO-a i podriva sve što je interes Amerike.

Tramp: Bajdene ti i tvoja porodica dobili ste 3,5 miliona dolara iz Rusije. Prijatelj ste sa bivšim gradonačelnikom Moskve i njegovom ženom. Niko nije oštriji prema Rusiji od mene. Dok ste vi prodavali šivene jastuke, ja sam prodavao tenkove Ukrajini. Oni žele da izgubim. Pare koje ste ti i tvoja porodica dobili od Rusije nikada niste razjasnili zašto.

Bajden: Nisam uzeo nikada pare od strane zemlje. Vi imate tajne račune u Kini. Vi imate lance hotela i poslove širom sveta.

Tramp: Moji računi su vrlo rigorozno proveravani od strane Poreske uprave jer sam predsednik SAD. Objasnite nam zašto ste dobili pare od Rusije?!

Bajden: Ma vi čoveče ni ne plaćate porez u ovoj zemlji. Koristite moć da zaobiđete sistem.

Tramp: Desetine FBI agenata je provelo sate i sate istražujući moje račune i nije nađen nijedan jedini dolar ilegalnog novca, za razliku od vaše porodice. Sina vam se obogatio preko Kine. Nije nikada ništa radio, a kada ste vi postali potpredsednik, odjednom je zaradio 3 miliona dolara u poslovima sa Kinom. Zna se da je vaš brat zaradio bogatstvo posle rata u Iraku.

Bajden: To ništa nije dokazano.

Pročitajte još: