Donald Tramp
AP Photo/Patrick Semansky
Donald Tramp

AP Photo/Patrick Semansky

Donald Tramp, Foto: AP Photo/Patrick Semansky

Biće to još jedan u nizu uglavnom neuspešnih sudskih postupaka, koje je pokrenuo Trampov pravni tim zbog navodnih izbornih nepravilnosti i prekrajanja izborne volje građana na predsedničkim izborima 3. novembra na kojima je, prema zvaničnim rezultatima, pobedio kandidat Demokratske stranke Džo Bajden, ocenjuje Rojters.

"U današnju tužbu smo uključili i četiri slučaja sa jasnim dokazima o nezakonitostima, kao što su nelegalno prepravljanje glasačkih koverata onih koji se nisu pojavili na biračkim mestima, prisvajanje neregularnih listića i održavanje ilegalnih glasačkih skupova nazvanih ''Demokratija u parku'' ", navodi se u saopštenju Trampovog tima.

Pročitajte još:

Komentari (3)

Djoka

01.12.2020 18:41

Možda je Tramp u pravu ,ali njegova politika ne odgovara svetskim moćnicima. Potreban je Američki Predsednik koji će stvarati konfliltne situacije i izazivati lokalne ratove.

Miki

02.12.2020 09:00

Sta nas briga Trampa Bajdena I tu Ameriku

Sasa

02.12.2020 11:24

Ma dajte vise sa tim amerima vise,pteterano im posvecujete paznje,kao da njih briga za nas i ostale narode ako nemaju inters.Svo zlo od njih je doslo u Evropu.Oni popuju o demokratiji drugim narodima a proslo koliko vremena od izbora kod njuh i jos nisu nacisto sa brojanjem.Mala je to zemlja koliki su oni prevaranti i lopovi.