Hilari Klinton
Tanjug/AP
Hilari Klinton

Tanjug/AP

Hilari Klinton, Foto: Tanjug/AP

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton rezervisana je prema Berniju Sandersu, ali najavljuje podršku svakom predsedničkom kandidatu koga budu nominovale demokrate, prenosi AP.

U novom dokumentarcu "Hilari", bivša američka državna sekretarka opisuje Bernija Sandersa kao osobu koju niko ne voli i ne želi da radi sa njim.

Svog nekadašnjeg suparnika u borbi za demokratsku nominaciju 2016. godine, a koga je u tom nadmetanju pobedila, da bi potom izgubila predsedničke izbore od Trampa, Klintonova je opisala rečima koje su izazvale lavinu komentara.

Ipak, Hilari Klinton je na Berlinskom filmskom festivalu, gde promoviše četvoročasovni dokumentarni film "Hilari", koji će premijerno biti prikazan u martu, izjavila da je najveći prioritet da na ovogodišnjim predsedničkim izborima, 3. novembra, ne pobedi Donald Tramp.

"Sačekaću da vidim koga će nominovati Demokratska stranka, ali podržaću nominovanog kandidata i nemojte da se iznenadite kada kažem da je imperativ da se sadašnji predsednik pošalje u penziju", izjavila je Hilari Klinton.

Komentari (2)

Nes

26.02.2020 09:32

A ti si mlada kao rosa u podne. Dosta vise ovih leseva , od njih mladi nemogu da dodju do izrazaja.

Penzioner

26.02.2020 10:12

A ti nakazo, šta ti čekaš, ti više nisi ni za penziju nego za Topalovića !!!