Pevačica bila upletena i u aferu Svisliks 2015.  godine
Associated Press
Pevačica bila upletena i u aferu Svisliks 2015.  godine

Associated Press

Pevačica bila upletena i u aferu Svisliks 2015. godine, Foto: Associated Press

To u video-snimku tvrdi i američki novinar portala “Mekleči DC” koji dodaje da ga ne čudi što se i njeno ime našlo među brojnim ljudima širom sveta koji su povezani sa of-šor komapnijama.

Tina Tarner, koja je 2013. primila švajcarsko državljanstvo, bila je u središtu takozvanog Svisliks skandala 2015. godine, kada je povedena istraga protiv klijenata HSBC banke, u okviru koje su analizirane hiljade dokumenata sa oznakom „poverljivo“.

Inače, sa 180 miliona prodatih nosača zvuka, Tina Tarner spada među najuspešnije pevačice sveta. Godine 2014. švajcarski ekonomski magazin „Bilanc“, procenio je njeno bogatstvo na 225 miliona švajcarskih franaka. Tina Tarner već godinama živi u Švajcarskoj, na obali Ciriškog jezera.

Pedro Almodovar otkazao premijeru filma zbog skandala

Associated Press

Pedro Almodovar otkazao premijeru filma zbog skandala, Foto: Associated Press

Almodovar otkazao promociju novog filma zbog Panama pejpersa
I u Španiji se kuva zbog skorašnjih otrkića. Vršilac dužnosti vicepremijera Španije izjavila je da će se istraga protiv poznatih ličnosti, kao što su fudbaler Lionel Mesi i filmski režiser Pedro Almodovar fokusirati na to da li su kompanije zadržale novac i da li je on prijavljen. Mesi je negirao da je počinio nezakonite radnje, dok je Pedro Almodovar otkazao promociju svog najnovijeg filma „Hulijeta“ nakon skandala.

- Zbog medijskih prioriteta koji nemaju veze sa „Hulijetom“, odlučili smo da otkažemo put planiran za sredu - navodi se u saopštenju Almodovarove producentske kompanije „Deseo“.

Agustin Almodovar je na Tviteru objavio da je promocija novog filma otkazana zbog „pritiska“ pod kojim su se našli, ali da će najavljeni intervjui biti obavljeni.

- Duboko žalim zbog štete nanete javnom imidžu mog brata, koju je prouzrokovao jedino moj nedostatak iskustva u prvoj godini naše porodične firme - saopštio je Agustin.

Vučić: Niko ne može da utaji porez!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je juče da će nadležni organi proveriti svaki slučaj koji ima veze sa Srbijom u aferi Panama pejpers, kako bi se videlo da li je država na bilo koji način oštećena. - Nije sve tako jasno i jednostavno, ali smo vrlo zaintesovani da se sve proveri - rekao je Vučić i dodao da se nikome ne sme dozvoliti utaja poreza.

Komentari (1)

momazver

07.04.2016 11:31

Ha,ha,ha...Vučiću , ovim poslednjim naslovom u anrfileu ti si postao i zvanično kralj šale i komike!