TRAMPU PAO MRAK NA OČI KAD JE ČUO NJEGOVO IME "Taj ne priznaje Bibliju, huli na Boga!"

Američki predsednik i kandidat Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima Donald Tramp, izjavio je da je njegov oponent, demokrata Džo Bajden "protiv Boga", iako je Bajden često naglašavao da ga je katolička vera usmeravala tokom celog života.

Donald Tramp
Donald Tramp, Foto: EPA / Shawn Thew

Prema rezultatima brojnih istraživanja Bajden je u prednosti i ima veće šanse od Trampa da postane 46. američki predsednik jer je aktuelni šef Bele kuće suočen sa teškom epidemiološkom situacijom u SAD i nepovoljnim ekonomskim kretanjima u zemlji.

Na skupu u pogonu kompanije Virpul u Klajdu, država Ohajo, Tramp se obrušio na Bajdena.

Džo Bajden, Donald Tramp
Džo Bajden, Donald Tramp, Foto: Tanjug / AP

"On se zalaže za radikalnu levičarsku politiku, protivi se slobodnom nošenju oružja, ne poštuje Drugi amandman američkog ustava, ne priznaje religiju, ne priznaje ništa, ni Bibliju ne priznaje i vređa Boga. Bajden je protiv Boga", izjavio je Tramp ne objasnivši šta je tačno želeo da kaže.

Na drugoj strani, predstavnik Bajdenovog izbornog štaba Endru Bejts komentarišući Trampov govor u Klajdu je poručio:"Bajdenova vera je u osnovi svega što on predstavlja. On živi dostojanstveno celog svoga života i bio je izvor snage i utehe u teškim vremenima".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi