Emina Erdogan
Tanjug
Emina Erdogan

Tanjug

Emina Erdogan , Foto: Tanjug

Emina Erdogan je za posetu Beogradu izabrala kombinaciju koja je dosta rekla o njenom stilu : izborom svečanih nijansi zelene boje, elegantnih i odmerenih, doskočila je dnevnom susretu. Zelena je boja u trendu, a supruga truskog predsednika je odevnu kombinaciju i ispratila efektnim detaljima - akcenat je na modernoj tašni sa zlatnim kaišem.

Važno je i to što je stajling Emine Erdogan odlično uklopljen sa stajlingom njenog supruga.

Predsedniku Turske Erdoganu priređen je svečani doček turskom predsedniku ispred Palate Srbija, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Dvojica šefova država obilaze izložbu „Srbija i Turska u dokumentima Osmanskog arhiva i Arhiva Srbije", onda sledi sledi tet-a-tet razgovor Vučića i Erdogana.

Emina Erdogan

Tanjug

Emina Erdogan , Foto: Tanjug

Predviđena je zatim sednica Visokog saveta za saradnju Srbije i Turske koju će voditi dvojica predsednika. Sat kasnije Vučić i Erdogan obratiće se medijima.

Pročitajte još:

Biće potpisan niz bilateralnih dokumenata, a biće predstavljeno i zajedničko izdanje poštanskih maraka povodom 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Republike Srbije i Republike Turske.

Za danas je planiran i srpsko-turski poslovni forum na kojem će biti reči o poslovnoj saardnji dveju zemalja.

Emina Erdogan

Tanjug

Emina Erdogan , Foto: Tanjug

Drugog dana posete (8.oktobra) predsednici Vučić i Erdogan biće domaćini na Trilateralnom samitu Srbije, Bosne i Hercegovine i Turske.

Najznačajniji događaj posete biće sutrašnje svečano obeležavanje početka radova na izgradnji autoputa Beograd - Sarajevo.

Bonus video: SRBI GLASAJU NA VANREDNIM IZBORIMA NA KOSOVU