Korona, putnici, autobus, maske, gsp, maska, trola
Alo.rs/M.Š.
Korona, putnici, autobus, maske, gsp, maska, trola

Alo.rs/M.Š.

Korona, putnici, autobus, maske, gsp, maska, trola, Foto: Alo.rs/M.Š.

"Počinjemo da vidimo zabrinjavajuće trendove u nekim zemljama", rekla je Marija Van Kerkhove, tehnička direktorka SZO za kovid-19 tokom veb prenosa na drušštvenim mrežama, prenosi Rojters.

Da li poštujete mere protiv koronavirusa?

 

"Primećujemo porast broja hospitalizacija u odeljenjima intenzivne nege, posebno u Španiji, Francuskoj, Crnoj Gori, Ukrajini i nekim delovima Sjedinjenih Država. To je zabrinjavajuće, jer još nije počela sezona gripa", rekla je Van Kerkhove.

Korona, Srbija, Beograd

Tanjug/Nikola Anđić

Korona, Srbija, Beograd, Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Van Kerkhove je navela da se u nekoliko zemalja povećava broj hospitalizacija ljudi starosti između 15 i 49 godina, zaraženih kovidom-19.

Majk Rajan, glavni stručnjak SZO za hitne slučajeve, savetovao je ljude sa visokim rizikom od infekcije kovid-19 da se vakcinišu protiv gripa.

Komentari (3)

Viki

16.09.2020 20:44

Djubrad prete. Sve su isplanirali jer su sami pustili virus. Crkli dabogda!

Kako ste ih samo procitali

17.09.2020 06:41

@Viki - Ne prete,Pametnjakovicu,vec nas upozoravaju jer znaju sta moze biti korona...sto Vi ocigledno i ,dobro je,ne znate i niste osetili,,ni Vasi bliznji.Ja se mucim da povratim zdravlje nakon kovida i pretnjama narodu ,i zastrasivanje smatram te nebuloze koje Vi i Vama slicni redovno trabunjate:da su se mocnici urotili da nas sve na silu cipuju,vakcinisu...To tako bolesni umovi kao Vi mogu da smisle a ne ovi koji se bore da rese probleme koje je donela ova bolest-naucnici koji je istrazuju...

Ruma

17.09.2020 08:26

Ako vec znaju sta n'as ceka,sta rade po Tom pitanju? Dosta je pretnji koje stalno slusamo od takozvaneSZO mi smo vec i onako zaplaseni,ovo traje s'est meseci a od njih samo slusamo pretnje.Sta rade ti " naucnici" osim sto prête neka zasucu rukave i neka nesto rade jer ovoj bolesti se ne vidi kraj.Izgleda d'à smo im mi stariji preko glace la hoce d'à n'as se reste,ali je tragedija sto Sada obolevaju i mladi