Vladimir Putin
Profimedia.rs
Vladimir Putin

Profimedia.rs

Vladimir Putin, Foto: Profimedia.rs

Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je u zvaničnu posetu Francuskoj, gde će se sastati sa svojim kolegom Emanuelom Makronom. Pres-služba Kremlja ranije je saopštila da će dvojica predsednika razgovarati o situaciji u Siriji, Libiji, Persijskom zalivu, Ukrajini, kao i o Sporazumu o likvidaciji raketa srednjeg i kratkog dometa.

Putin je sleteo u Marsej, odakle će otići na sastanak sa svojim francuskim kolegom Emanuelom Makronom u tvrđavu Breganson, letnju rezidenciju francuskih lidera.

Tramp stavio na sto ponudu koja se ne odbija, Amerika hoće OGROMNU TERITORIJU, ponavlja se Aljaska!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 18.08.2019. 20:12 Ekonomski savetnik Bele kuće Leri Kadlou potvrdio je danas da američki predsednik Donald Tramp "želi da razmotri" kupovinu Grenlanda, iako su sa tog ostrva, koje je u sastavu Kraljevine Danske, poručili da nisu na prodaju.

Planirano je da u Marseju ruski predsednik presedne u helikopter, čime će za sat vremena doleteti do tvrđave Breganson.

Pročitajte još:

Sastanak će se održati u uskom krugu i na njemu će sa ruske strane učestvovati ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov, pomoćnik predsednika Jurij Ušakov i ambasador Rusije u Parizu Aleksej Meškov. Planirani su i razgovori tet-a-tet i konferencija za štampu lidera dveju zemalja.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina