NA TRI KILOMETRA OD BELE KUĆE VODI TEŠKU BITKU Supruga bivšeg predsednika Amerike za depresiju optužuje Donalda Trampa!

Supruga bivšeg predsednika SAD Baraka Obame Mišel izjavila je da pati od lakše depresije, a za to je između ostalog okrivila i aktulenog američkog predsednika Donalda Trampa.

Donald Tramp
Donald Tramp, Foto: Tanjug

“Suočavam se i borim s blažim stepenom depresije. Ne samo zbog korona virusa, već i rasnih sukoba, lošeg odnosa prema crnim ljdima, ali i zbog državne administracije. Svakodnevo gledam to licemerje koje me demorališe, iscrpljuje i čini potištenom”, rekla je Obama u svom novom podkastu, kada je objasnila i kako se bori sa problemom, prenosi Njujork post.

Njujorški dnevnik podseća da bivša prva dama SAD i njen suprug Barak Obama i dalje žive u Vašingtonu, tri kilometra od Bele kuće a da odmah iza ugla stanuje i ćerka predsednika SAD Ivanka Tramp.

Mišel Obama
Mišel Obama, Foto: Shutterstock

Obama je rekla da se u brobi sa depresijom trudi da radi, jer joj to pomaže da se oseća bolje, kao i da vežba, ali da je bilo dana tokom mera izolacije sprovedenih zbog korona virusa, kada ni to nije mogla i kada joj je raspoloženje padalo.

Donald Tramp
Donald Tramp, Foto: Tanjug

“Moj duh se podiže kada se osećam zdravo i kada sam okružena dobrim ljudima”, rekla je Mišel Obama i dodala da joj je važno da nađe način da ostane povezana s prijateljima, njenim devojkama, decom, mužem, koji joj donose radost.

“To su male stvari, ali veoma bitne, to su moji mali rituali”, rekla je Obama, supruga prvog crnog predsednika SAD koja u januaru puni 57 godina.

Dodala je prolazi kroz uspone i padove koje ceo svet oseća, da ima trenutaka kada "sebe ne prepoznaje", i da ne može da spava izmejdu ostalog I zbog odnosa prema crnom čoveku.

Povezane vesti

 • Korisnik: Стојан Мутикаша
  10/08/2020 - 15:53
  Дођи душо код Србина да те лечим,мени не смета што си осунчана,напротив...али ако ти бркнем под сукњу па уватим за калабастер наје..ла си...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi