"PLAŠIM SE KAKO ĆE SE STVARI ODVIJATI" Studentkinja Danijela (22) prodaje nevinost da pomogne porodici, a cena koju traži je prava sitnica

Uprkos tome što je uverena da je donela pravu odluku, priznala je da je ipak malo nervozna

Žena, tuga, razvod
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Danijela Brin (22) želi da preduzme ekstremne mere kako bi se rešila rastućih dugova, kupi kuću u kojoj bi živela sa majkom i sestrom i isplati studenstki kredit. Ona se na ovo odlučila nakon što je čitala o drugim devojkama koje su takođe prodale svoju nevinost.

BEOGRAĐANKA SKOČILA SA BRANKOVOG MOSTA Vikala "Hoću da umrem!", izvukli je iz vode u patikama i šortsu!

Uprkos tome što je uverena da je donela pravu odluku, priznala je da je ipak malo nervozna. Svoje lice na fotografijama ne želi da otkrije kako bi zaštitila svoju porodicu.

- Plašim se kako će se stvari odvijati, ipak će mi to biti prvi put. Nikada nisam bila na sastanku i veoma sam stidljiva. Nadam se da će pobednik biti fina i ljubazna osoba, džentlmen - rekla je ona, prenosi Dejli mejl.

Studentkinja je otkrila da je glavni razlog zbog kojeg se odlučila na ovaj drastični korak finansijske prirode.

- Studiram i radim skraćeno. Ono što zaradim nije dovoljno da pokrijem troškove, život u mojoj zemlji je skup, a dugovi samo rastu - izjavila je ona.

"A, JE*I GA, BEZ TOGA NE IDE DA..." Ibro iz Amerike poslao pismo zašto se ne vraća u rodnu Bosnu - plakaćete od smeha!

Pored toga, želi da uloži i u sebe i izgradi sigurnu budućnost.

- Želim da pokrenem sopstveni biznis i budem osigurana - rekla je Danijela.

Otkako je pokrenula sajt u junu, do sada je primila dve ozbiljnije ponude. Najviša ponuda trenutno iznosi 220.000 dolara. Ipak, kako je istakla, nada se da stigne bar do cifre od 750.000 dolara i da neće pristati na manje sve dok se oseća sigurnom.

ŽABAC ODLUČIO DA PROGOVORI Arkan je u poslastičarnici na Dedinju jeo slatkiš zbog kog je imao 120kg, a kada su mu ispale gaće, niko se nije smejao - sem njih!

Danijela je preduzela sve korake kako svoj život ne bi dovela u opasnost.

- Na dan sastanka sa mnom će ići telohranitelj. Bezbednost mi je veoma važna i sve ću učiniti da se tako i osećam - istakla je ona.

Njena porodica ne zna za Danijelinu akciju, ali je prijatelji podržavaju.

- Ne zanima me šta drugi misle o tome, zanima me samo reakcija moje porodice. Zlobni komentari neće me osloboditi dugova - zaključila je ona.

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: vota
  17/08/2018 - 20:55
  I sad treba da verujemo tim lazovima evo skoro prica hirurg iz Tuzle 500 Bosanskih maraka za himenoplastiku svaki treci put besplatno.Sve Bosanke koje idu da se udaju u Tursku i arapske zemlje prvo posete njega pa nevine ulaze u brak mogu da zamislim kako je tek kod ovih sto pisu ove tuzne price.
 • Korisnik: gojko
  17/08/2018 - 16:53
  Njena porodica nezna za to, a nju zanima njihova reakcija, bez veze, neces ti dobiti te pare, malo se vuci po novinama i to je to.
 • Korisnik: sasa
  17/08/2018 - 16:20
  ako nije nevina kao u Novom Pazaru da zasije himen isplati se.Na pregled pa lova
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs