STRAŠNO: Mali Aleksandar (6) šetao sa sestrom (4), a onda se desila užasna tragedija

Rešili da prepreče put do kuće.

Idvor, ubistvo, njiva
Ilustracija, Foto: Alo/Vladimir Marković

Aleksandar Fukin (6) i njegova četvorogodišnja sestra iz Bikova u južnoj Rusiji vraćali su se kući iz rasadnika kad su rešili da put prepreče stazom koja je vodila pored igrališta. Tom prilikom je nesrećni dečak upao u neadekvatno obezbeđenu septičku jamu!

Kako prenose lokalni mediji, njegova sestra je nakon toga otrčala do bake, ali nije mogla da joj objasni šta se dogodilo, jer je bila u šoku. Njegovo telo je nađeno posle pet sati potrage. Istraga je pokazala da je neadekvato obezbeđena septička jama bila u vlasništvu kafića.

NEŠTO NAJJEZIVIJE ŠTO STE IKADA VIDELI Mladiću se metalna cev zabola u srce i probila mu grudi (UZNEMIRUJUĆ FOTO 18+)

- Šperploča je pokrivala septičku jamu. Dečakove papuče su plutale po površini jame, nakon toga smo angažovali službu da isprazni jamu i pronašli smo njegovo telo na dnu - saopšeno je iz izvora bliskih istrazi.

Kako je izjavio vlasnik kafića, poklopac je navodno slomljen dan ranije, kad je preko njega prešao automobil, zbog čega je preko otvora stavio šperploču dok ne stigne novi koji je već bio poručio.

UHAPŠENE VOĐE ŠKALJARSKOG KLANA

Nesrećni dečak i njegova sestra živeli su samo sa bakom, pošto je njihova majka zbog posla morala da ode u 900 kilometara udaljenu Moskvu.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi