Pozorište Pikadili
Youtube/Printscreen
Pozorište Pikadili

Youtube/Printscreen

Pozorište Pikadili, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Nekoliko osoba je povređeno

* Više od 1.000 je evakuisano

* Tokom predstave se urušio krov pozorišta Pikadili u Londonu

Sve se odigralo sinoć tokom izvođenja predstave "Smrt trgovačkog putnika" rađenoj po delu Artura Milera, u kojoj glavnu ulogu igra američki glumac Vendel Pirs. Pet osoba je prevezeno u bolnicu.

Pročitajte još:

U pozorištu su se začuli vrisci kada se nešto pre 20 sati po lokalnom vremenu urušio deo krova pozorišta. Pirs, koji tumači ulogu trgovačkog putnika Vilija Lomana, izvinio se zbog prekida predstave koja je na repertoaru od ponedeljka. Na video snimaku objavljenom na društevnim mrežama vidi se kako je američki glumac ispred pozorišta pozivao gledaoce da dođu drugi put da pogledaju predstavu.

- Veoma smo počastvovani što ste večeras došli. Mnogo nam je žao što se ovo dogodilo - rekao je Pirs.

Novinar BBC-a Jan Hedou, koji je bio među publikom, naveo je da se krov urušio oko 20 minuta posle početka predstave. On je naveo da je pre urušavanja curela voda koja se pretvorila u jak mlaz, kao i da je zbog radova na zgradi bili postavljena skela.

Odveli je u Nemačku, pa je terali na najgore stvari! Jeziva priča potresla region

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 07.11.2019. 08:49 Nije znala šta je čeka! Prostitucija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Žena (54), kojoj je u Bugarskoj druga žena za 100 evra prodala ćerku, odgovara pred sudom u Nemačkoj, nakon što je optužena da je 2006. tada petnaestogodišnju tinejdžerku dovela u Dortmund i prisiljavala je da se prostituiše.

Iz pozorišta je saopšteno da se deo krova urušio i da je pet osoba prebačeno u bolnicu. Uzrok urušavanja za sada nije poznat. U decembru 2013. godine, 76 osoba je povređeno, od koji sedmoro teže, kada se tokom predstave urušio deo krova londonskog pozorišta Apolo.

BONUS VIDEO: Požar kod Starog dvora!