Klanje
Printscreen/Youtube

 

Klanje

Printscreen/Youtube

Klanje , Foto: Printscreen/Youtube

* Bili su ljubavnom trouglu

* Svo troje bili zajedno smešteni 

* Koljač je bio muž žene oko koje je ispao haos

 

Prema prvim informacijama koje je objavio portal "Olivepress", žrtva je preko očiju imala vezan peškir ispod koga se slivala krv, a jezivu scenu su posmatrali okupljeni prolaznici.

Ovaj portal je naveo da je veću tragediju spečila brza akcija policije koja je uspela da uđe u zgradu i obuzda napadača.

Međutim, sada su isplivali novi detalji incidenta. Prema pisanju španskog portala "Južni dnevnik", u hapšenju napadača policiji je pomogla njegova supruga, a povod za napad najverovatnije je bila ljubomora. Zvanično se niko iz policije nije detaljnije izjašnjavao o ovom slučaju, a više informacija za sada nema ni Ministarstvo spoljnih poslova.

Napadač, njegova supruga i žrva navodno su zajedno boravili u sobi hotela u Kosto del Solu, navodi "Južni dnevnik". U trenutku napada žena je bila u sobi, ali je brzo prestravljena izletela napolje strahujući da bi muž mogao i nju da povredi.

Kako tvrdi ovaj portal, ona je sa ulice posmatrala kako njen muž preti nožem muškarcu, kada su je policajaci zamolili za pomoć. Žena se ušunjala i otvorila vrata policiji, koja je nakon toga odjurila do balkona i uhapsila njenog muža.

Istraga o napadu je otvorena, a sumnja se da su akteri incidenta bili u nekoj vrsti ljubavnog trougla i da je motiv agresije bila ljubomora. 

Žrtva je prevezena u bolnicu sa ranom na glavi koja je zahtevala 11 šavova. Sva krv koja se slivala niz njegovo telo došla je iz te posekotine.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari! Sin udario majku i ostavio je svu krvavu da umire do jutra, a onda pozvao Hitnu pomoć i rekao im gnusnu laž!