Žandarmerija, policija, sud, hapšenje
Alo!/Masanori Josida
Žandarmerija, policija, sud, hapšenje

Alo!/Masanori Josida

Foto: Alo!/Masanori Josida

Prema najnovijim podacima Interpola, Albanija je na vrhu u odnosu na sve evropske zemlje sa 116 Albanaca koji su optuženi za razne zločine i za kojima je raspisana međunarodna poternica, navodi albanska televizija Top čenel.

Albanci sa Kosova

Youtube printscreen

Albanci sa Kosova, Foto: Youtube printscreen

Kako navodi ova televizija, oni su traženi ne samo na osnovu albanske Interpolove poternice, već njih traže i u drugim zemljama u kojima se sumnjiče da su počinila krivična dela.

Pročitajte još:

Iza Albanije nalazi se BiH sa 99 osoba na Interpolovoj poternici, Bugarska sa 50, Rumunija sa 48 i Francuska sa 28 njenih državljana na ovoj međunarodnoj poternici.

Horor snimak zabeležen u školi! Pitao učiteljicu da ode do toaleta, a onda je usledila DRAMA! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Beograd.in/V.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 20:06 Užas u školi! Napadnuti dečak, Foto: Youtube/Printscreen * Dečak se svakog dana uplakan vraćao kući * Sigurnosne kamere su sve snimile * Trpeo je zlostavljenje od učiteljice Roditelji prvaka, Antoni i Otumn Nelson, bili su jako zabrinuti za svog sina jer je svaki dan iz škole dolazio uplakan.

Samo tri evropske zemlje, odnosno Island, Irska i Luksemburg, imaju samo po jednu osobu na Interpolovoj međunarodnoj poternici.

Svaka osoba na ovoj listi može da bude uhapšena u bilo kojoj državi sveta i da bude procesuirana putem ekstradicijskog zatvora, izručenja ili drugog pravnog postupka u zavisnosti od nacionalnih zakonodavstava i bilateralnih i multilateranih ugovora koji regulišu ovu oblast.

Uniformisana lepotica uleće tamo gde ni generali ne smeju! Njeni pokreti ostavljaju bez daha! (VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 21:37 Ulepšala je veliku pobedu! Sirijka na frontu, Foto: Youtube/Printscreen Sirijska vojska je uspela da oslobodi značajnu teritoriju na severu pokrajine Hama. Oslobođeno je ruralno mesto Al Arbajin od džihadista Hadžat Tahrir al Šama. DEČAKU JE GLAVA VISILA! KAMERE SNIMILE JEZIVU SCENU Horor snimak zabeležen u školi!

Na unutrašnjem nivou, u albanskoj državi postoji lista za unutrašnju poternicu na kojoj se nalaze 690 lica koji su optuženi za raznorazne zločine.

Zbog poteškoča s kojima se albanska policija suočavala prilikom identifikacije i pronalaženja osoba na nacionalnoj i međunarodnoj listi poternica, najčešće je zahtevana pomoć građana objavljivanjem spiskova i fotografija tih osoba na društvenim mrežama.

Albanci

printskrin

Albanci, Foto: printskrin

Kada je reč o regionu Zpadnog Balkana, na INTERPOL listi traženih nalazi se 11 osumnjičenih srpske nacionalnosti, osam Crnogoraca, 22 Hrvata i četvorica osumnjičenih iz Severne Makedonije.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta