Gasovod
Tanjug/AP
Gasovod

Tanjug/AP

Gasovod, Foto: Tanjug/AP

"Punjenje gasom je trenutno završeno za oba kraka, počevši od objekata na kopnu u blizini Anape do prijemnog terminala, koji se nalazi u blizini Kijikeja na obali Turske", navodi se u saopštenju te kompanije.

PROČITAJ JOŠ:

U saopštenju se dodaje da su ruska kompresorska stanica i deponija u Rusiji spremne je za početak eksploatacije, prenosi TASS.

"Gasprom" navodi i da se privode kraju radovi na prijemnom terminalu u Turskoj.

Sklopili dogovor o kupoprodaju naoružanja... Erdogan i Putin

EPA/Tumay Berkin

Sklopili dogovor o kupoprodaju naoružanja... Erdogan i Putin, Foto: EPA/Tumay Berkin

Predsednici Rusije i Turske, Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan, razgovarali su telefonom 9. novembra o realizaciji "Turskog toka“ i potvrdili da će do kraja decembra gasovod početi da radi.

UBIJEN GORAN RELIĆ TRTA!

AUTOR: Alo/Novosti/V.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 16:45 - 19.11.2019. 16:58 Goran Relić Trta (50) iz Zemuna, ubijen je jutros u Južnoafričkoj Republici, (JAR)! najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo * Ubijen je Goran Relić Trta * Osumnjičen je da je učestvovao u likvidaciji Zvonka Pilčevića * Ubijen je jutros u Južnoj Africi Za njim je Srbija raspisala poternicu zbog sumnje da je učestvocao u ubistvu Zvonka Pilčevića (37) 2009.

Kompanija je saopštila i da su završeni varilački radovi na delu gasovoda "Severni tok 2" (ka Nemačkoj) na ruskoj teritoriji, dodaje Sputnjik.

Sprema se i, kako navodi, pokretanje kompresorske stanice.

BONUS VIDEO: