Ivanka Tramp
EPA
Ivanka Tramp

EPA

Ivanka Tramp, Foto: EPA

Ivanka Tramp je oduvek bila voljeno dete svoga oca, Donalda Trampa. Neslavni poraz na predsedničkim izborima doneo joj je mnogo problema. Ona pokušava da napravi balans u trenutnoj situaciji. Želi ostati verna svom ocu i u najtužnijem trenutku, ali sa druge strane ne želi zapostaviti svoju političku karijeru.

Odnos oca i ćerke je oduvek bio specifičan. Ceo svet zna da je oduvek bila miljenica svog oca. Prijateljica iz njenih školskih dana otkrila je da se on silno ponosio što je bila najlepša u školi i od malih nogu joj je otkrivao tajne uspešnih biznismena.

Ivanka ga je aktivno pratila u političkoj karijeri i učila od njega.Pošto su oduvek imali lep odnos, mnoge je iznenadila vest o svađi.

Prema navodima stranih medija, naljutila je oca odlukom da prisustvuje inauguraciji novog predsednika Džoa Bajdena koja bi trebalo da bude održana 20.januara,a on se strogo protivi tome.

Ona je u strahu da će njena politička karijera propasti, pa pokušava na sve načine da ostane prisutna na političkoj sceni. Tramp je poznat kao veliko zlopamtilo, loše je podneo poraz, tako da ga je ova odluka baš zabolela i iznenadila.

Predsednik SAD rekao je Ivanki da će je prisustvo inauguraciji "koštati na hiljade glasova  i da će joj to biti najgora odluka u životu".

Ivanka veruje u suprotno, smatrajući da je to dobro i ispravno.

BONUS VIDEO:Evo kako su na Beograđane uticale niske temperature, a kako novogodišnji praznici na njihov novčanik

PROČITAJTE JOŠ: