Suhoj
screenshoot/Youtube
Suhoj

screenshoot/Youtube

Suhoj, Foto: screenshoot/Youtube

„Zapadne granice ’nove Ruske imperije‘ nisu oblast koja dotiče naše strateške interese. Rusija nije naš konkurent, pre je uvoznik naših proizvoda“, napisao je korisnik koji se potpisao nadimkom „ITURBIDE“.

„Stvar je u tome što Španci nemaju šta da traže na Baltiku. Šta smo tamo izgubili? Rusija nam nije ni neprijatelj niti prijatelj“, podržao ga je korisnik pod nadimkom „FRAMONTANO“.

PROČITAJ JOŠ:

„Na neutralnoj teritoriji to je uobičajeno – štititi avion u kojem se nalazi zvaničnik takvog nivoa. Zar duge države postupaju drugačije?“, pitao je korisnik koji se potpisao nadimkom „EU EUEU“.

Međutim, bilo je i onih koji su i drugačije mislili. Oni su smatrali da je prisustvo španskog lovca na Baltiku opravdano.

Sergej Šojgu

Printscreen/Youtube

Sergej Šojgu, Foto: Printscreen/Youtube

„Šta mi radimo na granici Evrope, hiljade kilometara od Španije? Štitimo Evropu od najstrašnije opasnosti za demokratiju. Rusija je država koja napada na sve svoje susede: na Čečeniju, na Gruziju, na Ukrajinu“, napisao je korisnik „TOMÁS VALIENTE“, koji očigledno ne zna da je Čečenija deo Rusije više od 200 godina.

Ubijali smo Srbe, nevernike i pse! Ono što je rekao o svom sinu još je crnje (FOTO)

AUTOR: Fitim Ladrovci DATUM I VREME: 16.08.2019. 21:56 Reči u koje zdrav čovek ne želi da veruje Fitim Ladrovci, Foto: Privatna arhiva Kosovo je najveći regrutacioni centar za islamske teroriste u Evropi. To nije tajna. Jedinica sastavljena isključivo od Albanaca s Kosmeta i dalje ratuje, a važi za jednu od najkrvavijih.

Korisnik pod nadimkom „3DPROCESSOR“ je dodao da Španija ispunjava svoje obaveze pred NATO i da „drži front protiv ruskog medveda“.

Ranije je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da se incident dogodio kada je avion sa ministrom, u pratnji dva lovca Su-27 Baltičke flote Rusije, iz Kalinjingrada leteo u Moskvu. Avionu, u kojem se nalazio Sergej Šojgu, pokušao je da se približi F-18, ali su piloti ruskih lovaca oterali NATO avion, ne dozvoljavajući mu da se približi.

BONUS VIDEO: