ČOVEK U AUTOMOBILU NAŠAO KOVERTU SA 22.000 EVRA Šokiran odmah je pozvao policiju, a nakon toga je usledio neverovatan rasplet

Muškarac iz Kasela u Nemačkoj pronašao je u svom automobilu kovertu sa velikom svotom novca. Umesto da to zadrži za sebe, obratio se policiji koja je uspela da uđe u trag zakonitom vlasniku

novac pare evro euri euri euro
novac pare evro euri euri euro, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Kako je saopštila policija, 50-godišnjak iz Kasela u subotu, 20. februara, pronašao je kovertu u kojoj se nalazilo 5.000 evra u gotovini i štednu knjižica sa saldom višim od 17.000 evra u pregradi iza suvozačevog sedišta svog automobila.

Muškarac nije znao kako se koverta našla u njegovu automobilu, pa se obratio policiji koja je odmah počela potragu za pravim vlasnikom i našla ga u Donjoj Saski.

Međutim, vlasnik koverte (69) u početku nije verovao policiji. Ustvari, u početku je smatrao da je poziv policajaca šala, iako je brzo priznao da je još 2016. izgubio novac i štednu knjižicu. Tada je koverta verovatno nestala tokom selidbe i rušenjem zgrade s nekoliko vrednih automobila.

Tek nakon dosta uveravanja, 69-godišnjak je napokon poverovao da je njegov novac ipak pronađen.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi