Brajan Ros
Printscreen/Youtube
Brajan Ros

Printscreen/Youtube

Brajan Ros, Foto: Printscreen/Youtube

U britanskim tabloidima pojavili su se snimci kandidata za gradonačelnika Londona kako pije svoj urin.

Nezavisni kandidat Brajan Ros sam je postovao snimke 2018. na kojima je tečnost opisao kao "slankastu". Drugi put je ovaj bivši bankar popio svoj urin zajedno sa trkačom Timotijem Šifom i tada je naveo da mokraća "stvarno nije tako loša".

Snimak je potom obrisan sa njegovog Instagrama.

Američki kandidat za šefa britanske prestonice nema neku veliku podršku birača uoči izbora zakazanih za 6. maj i, na sreću, očekuje se da će trenutni gradonačelnik Sadik Kan i ovaj put pobediti na izborima.

Ros, bivši bankar koji je postao Jutjuber-teoretičar zavere, istakao se u trci zahvaljujući ogromnim kandidatima i nekonvencionalnom sadržaju koji objavljuje na medijima, uključujući i snimak treninga na kome kaže da mu je ostalo još 38 dana kampanje pre odlaska u rat.

Ros je ponudio "novi pravac" Londonu kroz unapređenje zdravstvenih službi i ekonomskog obrazovanja i obećao da će sa njim na čelu "ljudska prava svih građana ovog velikog grada" biti zagarantovana. Međutim, njegovo ponašanje i kampanju ljudi su okarakterisali mahom kao "čudnu" i poručili mu da nađe bolje političke savetnike.

PROČITAJTE JOŠ: