ODLUČILA JE DA MU SE OSVETI! Silovao ju je i pretio njenoj ćerki! Izbola ga je NASMRT, a onda je telo vezala za kola i dala gas!

Užas!

Roksana Ika Piters
Roksana Ika Piters, Foto: FOTO: FACEBOOK / ROXANNE EKA PET

Nakon što je nasmrt izbola muškarca koji ju je silovao i pretio da će nauditi njenoj ćerki ako ne pristane na seks, osuđena je na devet godina zatvora, uz mogućnost uslovnog oslobađanja posle manje od dve godine.

 

Roksana Ika Piters (35) zadala je smrtonosni ubod kuhinjskim nožem Grantu Džejsonu Kasaru (51) u svom domu u Kapalabi, kod Brizbejna (Australija), u decembru 2015.

Posle toga je vezala njegovo telo i vrat konopcem za kola i vukla ga ulicama oko jedan kilometar do jarka, u koji ga je bacila.

Vrhovni sud u Brizbejnu osudio ju je na devet godina zatvora za ubistvo i još 18 meseci nakon što je priznala da je skrnavila leš.

- Prihvatam da se ubistvo dogodilo u okolnostima kada ste bili besni zbog onoga što vam je pokojnik uradio i i pretio da će učiniti ponovo - rekao je sudija.

Otežavajuća okolnost jeste činjenica da nije potražila pomoć odmah nakon što ga je izbola, dodao je on.

 

Prilikom donošenja presude sudija je uzeo u obzir činjenicu da je Pitersova odrastala okružena narkomanima, gde je bila izložena seksualnom zlostavljanju, što je izazvalo još veći bes kada se Kasar pojavio u njenoj kući.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Pera Detlic
  31/10/2018 - 18:03
  Bravooooooo......
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi