Roksana Ika Piters
FOTO: FACEBOOK / ROXANNE EKA PET
Roksana Ika Piters

FOTO: FACEBOOK / ROXANNE EKA PET

Roksana Ika Piters, Foto: FOTO: FACEBOOK / ROXANNE EKA PET

Nakon što je nasmrt izbola muškarca koji ju je silovao i pretio da će nauditi njenoj ćerki ako ne pristane na seks, osuđena je na devet godina zatvora, uz mogućnost uslovnog oslobađanja posle manje od dve godine.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Roksana Ika Piters (35) zadala je smrtonosni ubod kuhinjskim nožem Grantu Džejsonu Kasaru (51) u svom domu u Kapalabi, kod Brizbejna (Australija), u decembru 2015.

Posle toga je vezala njegovo telo i vrat konopcem za kola i vukla ga ulicama oko jedan kilometar do jarka, u koji ga je bacila.

Vrhovni sud u Brizbejnu osudio ju je na devet godina zatvora za ubistvo i još 18 meseci nakon što je priznala da je skrnavila leš.

- Prihvatam da se ubistvo dogodilo u okolnostima kada ste bili besni zbog onoga što vam je pokojnik uradio i i pretio da će učiniti ponovo - rekao je sudija.

Otežavajuća okolnost jeste činjenica da nije potražila pomoć odmah nakon što ga je izbola, dodao je on.

 

Prilikom donošenja presude sudija je uzeo u obzir činjenicu da je Pitersova odrastala okružena narkomanima, gde je bila izložena seksualnom zlostavljanju, što je izazvalo još veći bes kada se Kasar pojavio u njenoj kući.

Komentari (1)

Pera Detlic

31.10.2018 18:03

Bravooooooo......