NATO bombardovanje
Tanjug/Emil Vas
NATO bombardovanje

Tanjug/Emil Vas

NATO bombardovanje, Foto: Tanjug/Emil Vas

Godinu pred nama obeležiće serija velikih zemljotresa i poplava, kao i pokušaj ubistva Vladimira Putina, predsednika Rusije, dok će Donald Tramp, predsednik SAD, oboleti od misteriozne bolesti.

Ova predviđanja za 2019. godinu odavno su izneli Nostradamus i baba Vanga, dvoje možda i najpoznatijih svetskih proroka.

Pročitajte još:

 

Tramp će ogluveti

Slepa bugarska proročica, koja je preminula 11. avgusta 1996. godine, u svojoj karijeri je, kako se tvrdi, predvidela stvaranje Islamske države, napad na SAD 11. septembra 2001, pobedu Baraka Obame na predsedničkim izborima u SAD, kao i bregzit (izlazak Velike Britanije iz EU).

Baba Vanga

Wikimedia

Baba Vanga, Foto: Wikimedia

- Predsednik Rusije mora da se pripazi. Jedan od njegovih telohranitelja će pokušati da ga ubije - navela je Baba Vanga, prenosi britanski Ekspres.

Putin je ranije otkrio da je u nekoliko navrata bio meta atentatora, zbog čega je morao da se okruži elitnim timom snajperista. Putin je svojevremeno o bezbednosti razgovarao i s Fidelom Kastrom, pokojnim kubanskim liderom, koji je preživeo nekoliko desetina atentata.

- Kastro me je pitao da li znam kako je on još živ iako su pokušali da ga ubiju više od 50 puta. Pitao sam ga: „Zašto?“ To je zbog toga što lično brinem o svojoj bezbednosti - rekao je tada Putin.

Baba Vanga je predvidela i da će Donald Tramp u 2019. oboleti od misteriozne bolesti i da će patiti od mučnine, zujanja u ušima, oštećenja mozga, što će dovesti do gubitka sluha. Ona je u 2019. videla i razoran zemljotres koji će izazvati cunami u Aziji i usmrtiti milione ljudi.

Šifrovane poruke

Na drugoj strani Nostradamus, čuveni francuski prorok iz 16. veka, koji je svoja predviđanja iznosio u šifrovanim porukama, navodno je u 2019. predvideo početak trećeg svetskog rata:

- Istok će oslabiti Zapad. Njegov protivnik će pokleknuti posle nekoliko bitaka na moru - naveo je Nostradamus, čije reči mnogi tumače kao početak velikog rata između Amerike i Rusije ili Severne Koreje.

Nostradamus je posle početka trećeg svetskog rata predvideo da će planetu pogoditi veliki asteroid. Kataklizma će se, prema Skajvoč medija njuzu, kanalu sklonom teorijama zavere na Jutjubu, poklopiti s nuklearnim ratom i katastrofom.

- Veliko nasilje će se poklopiti s pojavom komete na nebu. Nuklearni terorizam i prirodna katastrofa pogodiće našu planetu - naveo je Nostradamus, koji je predvideo posledice klimatskih promena:

- Videćemo da se nivo vode podiže, zemlja će biti poplavljena.