Radnici
Printscreen
Radnici, Foto: Printscreen

Modni bloger Tejlor Goldblat je poznat širom sveta, ali ne po dobrom. Svi su znali da voli da se hvali i da veliča sebe i luksuz u kome živi. Ipak ovim postovima na instagramu je preterao. Mnogi su njegove postove loše prokomentarisali, a dosta njih ga je i odpratilo.

Pročitajte još:

Naime jednog dana je objavio na svom nalogu slike radnika koji su mu ugrađivali neonsko staklo. Vređao je ljude i diskriminisao na krajnje grozan način.

Radnici, Foto: Printscreen

„Zaboravio sam ko je Huan, a ko Hose, zato što izgledaju skroz isto. Zanima me jesu li se popeli preko zida ili kopali ispod njega. Bez obzira na to, mogu ceo njihov život da kupim osamdeset puta, pa sam baš srećan što sam dobio jeftinu radnu snagu“, napisao je uz jednu fotografiju koju je objavio u na Instagramu.

Preporučujemo i ovo:

Tu mu nije bilo dosta pa je nastavio, kako ga nerviraju radnici , nazvao ih je „seljačine“, jer nikako da završe, a on treba da jede i da prošeta svog čistokrvnog psa. Rekao je da će da kaže Trampu da ih deportuje. Napisao je čak i komentar koji se odnosi na polne radnje koje ga očekuju. Podelio je čak i prepisku gde ga prijatelj upozorava da mu mogu nešto ukrasti.

Neki od komentara na ovo bahato ponašanje blogera : „Izgleda da novac ne može da kupi kulturu“, „Zgrožena sam današnjim društvom“, „Budite ljubazni, to ništa ne košta“, „Ovo govori o tome kakav je on, a ne kakvi su oni“.