OD RAZJARENE ZVERI, DO NEMOĆNOG JADNOG MIŠA Sećate se kako se radovao dok je odsecao glave kurdskim ženama, sada samo što ne zaplače (FOTO)

Kurdi krenuli u kontraofanzivu.

Uhapšeni džihadista, Foto: Twitter/Printscreen

 

Dana 9. oktobra, Ankara je otpočela treću vojnu ofanzivu na severu Sirije. Turska vojska je krenula tada u napad na sirijske Kurde pod imenom "Izvor mira".

Pročitajte još

IZNENADAN UDAR KASNO SINOĆ! Amerika bombardovala Japan! F-16 izručio smrtonosni tovar na selo, pokrenuta hitna istraga!

Prve dve agresije na severu Sirije poznate pod nazivima "Štit Eufrata" i "Maslinova grančica" takođe su bile usmerene protiv Kurda. Cilj turske vojske bio je da se Kurdi isteraju iz pogranične oblasti što dalje od turske granice (30 km). 

Koliko je "mira" turska vojska donela zajedno sa svojim militantima, govore brojni snimci uznemirujućeg sadržaja. Gde god su prolazili, ostavljali su pustoš. Klanja, odsecanja glava, čerečenja, streljanja kurdskih civila i boraca bila su svakodnevica.

SRBIJA DOBILA DRUGOG NOBELOVCA? Bomba iz Beča, Handke ima srpski pasoš! Izgubiće austrijsko državljanstvo!?

Nisu poštedeli ni decu ni žene. Jedan od dželata koji se javno hvalio odsecanjem glava ženskim kurdskim borcima, sada je pao živ u ruke Kurda. Njegovo lice tada i sada pokazuje kako se od razjarene zveri transformisao u nemoćnog miša.

Ruski avion u najopasnijoj misiji do sada. Morao je sve brzo da odradi (VIDEO)

AUTOR: Alo/Sputnik Arabic/V.M. DATUM I VREME: 07.11.2019. 12:20 Nastavljaju sa udarima. Ruski avion, Foto: Youtube/Printscreen * Sirijske i ruske vazduhoplovne snage bombarduju područja između Latakije, Hame i Idliba * Ove oblasti smatraju opasnim logističkim trouglom terorista * On se proteže sve do turske granice "Hajat Tahrir Al-Šam" i "Islamska partija Turkestana" su najdominantnije terorističke grupe u ovim oblastima, zajedno sa drugim manje uticajnim militantima poput "Ansar al-Tavhida", "Turkmenske divizije" i turskih "Sivih vukova".

Uhapšeni dželat se zove Ismail Tah al Ali i pao je u ruke Sirijskim demokratskim snagama (SDF) tokom borbi u selu Ajn Isa.

BONUS VIDEO: Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi