Sestre
Instagram/justiceforalissa
Sestre

Instagram/justiceforalissa

Sestre, Foto: Instagram/justiceforalissa

Sara Tarni imala je samo 12 godina kada je njena sestra Alisa nestala, zbog niza nelogičnosti godinama je sumnjala da je njen otac, a Alisin očuh umešan u ovaj događaj. Odlučila je da pokrene sopstvenu istragu i to na Tik-Toku, što je 17 godina kasnije rezultiralo očevim hapšenjem.

Majkl Tarni od početka je negirao umešanost u ovaj događaj, a nakon godina neuspešne policijske istrage, Sara je odlučila da potraži "Pravdu za Alisu" na društvenim mrežama što je ponovo zainteresovalo javnost za ovaj slučaj, prenosi "Njuz".

Alisa (17) nestala je 2000. godine iz porodičnog doma gde je živela sa očuhom i petoro braće i sestara, a ono što je probudilo Sarinu sumnju bila je činjenica da je otac izvukao nestalu tinejdžerku ranije iz škole tog dana, kao i da su vlasti pronašle opremu za snimanje u njihovoj kući, ali i Alisina navodna poruka da je pobegla u Kaliforniju.

Majkl Tarni

Instagram

Majkl Tarni, Foto: Instagram

Na njenom Tik-Tok nalogu brzo su se našli snimljeni razgovori sa ocem, ali i snimci sa njegovih nadzornih kamera i u avgustu 2020. Zahvaljujući njima i zainteresovanosti ljudi za ovaj slučaj, Majkl (72) je optužen za drugostepeno ubistvo i uhapšen.