Heder Lejsi, ubijena
Facebook.com
Zamrzivač

Profimedia

Zamrzivač, Foto: Profimedia

Strašno otkriće napravljeno je 15. marta u skladištu metalnog otpada u Margateu od strane vlasnice Lilian Argueta. Kada je otvorila frižider, prestavio ga je njegov sadržaj: unutra je bilo telo žene Heder Lejsi, majke dvoje dece, koja je imala 29 godina u trenutku nestanka, piše Dejli mejl.

- Pomislila sam da je lutka, nisam verovala da to može da bude ljudsko biće - ispričala je vlasnica.

Heder Lejsi, ubijena

Facebook.com

Heder Lejsi, ubijena, Foto: Facebook.com

Neki svedoci su rekli kako su ruke žrtve bile podignute kao da guraju vrata, a noge su joj bile savijene ispred grudi. Lejsi je poslednji put viđena na Dan zahvalnosti 2013. godine. Njen nestanak prijavio je otac, rekavši da je živela na ulici. Članovi porodice su izjavili da je imala istoriju zlostavljanja koja je počela s lekovima protiv bolova nakon carskog reza, a koja je eskalirala do upotrebe kokaina i drugih narkotika.

Navodno je nekoliko puta bila uhapšena zbog posedovanja droge i prostitucije, te je izdržavala kaznu od jedne godine zbog falsifikovanja čeka i krađe identiteta. Frižider je uklonjen iz stana Džonatana Escarzagea, koji je pronađen mrtav 17. februara ove godine u stanu u predgrađu Majamija u Holivudu. Stanodavac je odlučio da kupi nove aparate pa je stari frižider, koji navodno nije bio zaključan, poslao na otpad. Policija sada ispituje da li je muškarac poznavao Lejsi i da li je imao bilo kakvu ulogu u njenoj smrti.