Megan Evans
Facebook
Megan Evans

Facebook

Megan Evans, Foto: Facebook

Odlučili su da je odvedu kod lekara, koji su utvrdili da je "iskrivljeni" osmeh posledica tumora u mozgu koji je dostigao veličinu mandarine.

Devojčica (7) podvrgnuta je operaciji koja je trajala čak 12 sati, u Kraljevskoj dečijoj bolnici u Glazgovu. Četiri meseca kasnije ona se polako oporavlja.

Nažalost, ostale su posledice: Megan vidi samo tri odsto i mora da se oslanja na štap pri hodu.

Megan Evans

Facebook printskrin

Megan Evans, Foto: Facebook printskrin

- Počela je da uči Brajevo pismo - kaže njen tata Džejson.

- Pretrpela je mnogo toga i morala je mnogo da se prilagođava. Veoma smo ponosni na nju zbog načina na koji je sve to primila - dodaje on.

On otkriva da devojčica posle operacije nije mogla da govori, a kada je progovorila, pričala je kao beba.

- Na sreću, ponovo je počela normalno da govori - kaže otac.

Roditelji su otvorili profil na Fejsbuku kako bi prikupili 5.000 funti za operaciju u Berlinu.

Do sada su prikupili 30 odsto sredstava.

U tekstu koji su napisali u njeno ime, roditelji su opisali šta joj se desilo i apelovali na korisnike da doniraju novac.

Komentari (1)

Tanja

19.03.2018 19:22

JADNO DETE.U OVAKVIM SLUCAJEVIMA KADA JE DETE BOLESNO A NEMOCNO A RODITELJI NE MOGU DA GA LECE JER NEMAJU STEDSTVA TREBA ONI KOJI IMAJU PARA NA LRETEK DA POMOGNU.A NE NEKOM ZDRAVOM PRAVOM DECKU KOJI JE NAUMIO DA STUDIRA MEDICINU I KOJI JE RADNO SPOSOBAN I MOZE DA 6 GODINA RADI.STEDI PARE A ONDA UPISE FAKULTET I ZAVRSI IL SE POTRUDI DA BUDE REDOVAN STUDENT.ALUDIRAM NA PRICU STUDENTA MILANA JEVDJICA KOJI JE U EMISIJI ZIVOT PRICAO PRIKRIO CINJENICE DA GA JE NEKOLIKO GODINA IZDRZAVALA ZENA I DOKTOR.