Lina Medina
Youtube printscreen
Lina Medina

Youtube printscreen

Lina Medina, Foto: Youtube printscreen

Lina Medina iz Perua rođena je 23. septembra 1933. godine. Kada je imala samo pet godina, roditelji su je doveli u bolnicu jer joj je stomak nekontrolisano rastao. Verovali su da njihova ćerkica ima tumor ili cistu, ali istina je bila mnogo gora - Lina je bila u sedmom mesecu trudnoće!

Lekari su bili u šoku zbog svega što se događa, ali detaljnim ispitivanjem je utvrđeno da je kod Line otpočeo prevremeni pubertet. Kod većine devojčica, on počinje u dobi od 11. do 13. godine, ali je Lina prvu menstruaciju dobila sa tri godine, dok su joj grudi bile razvijene već u četvrtoj godini.

Dva meseca kasnije, 14. maja 1939. godine, Lina je na svet donela dečaka, kojem je dala ime Gerardo i tako postala najmlađa žena ikad koja je rodila. Lina je porođena carskim rezom, a Gerardo je imao 2.700 grama i bio je dobrog zdravlja. Posle nekoliko dana i mama i beba su otpušteni iz bolnice.

Svi su sumnjali da je Lina bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Sumnja je odmah pala na njenog oca, koji je ubrzo i uhapšen. Međutim, kasnije je pušten zbog nedostatka dokaza.

Sama Lina nikad nije otkrila ko je Gerardov otac, niti kako je ostala u drugom stanju. Lina je dečaka sama podizala. Upisala je školu, a kasnije je počela da radi kao sekretarica lekara koji je vodio njen slučaj.

Gerardo je prvo verovao da mu je Lina starija sestra, a kada je napunio 10 godina, rečeno mu je da mu je Lina ustvari biološka majka. Gerardo je proslavio 40. rođendan, a onda je iznenada preminuo od bolesti koštane srži.

Gerardo nije bio Linino jedino dete. Kada je imala 38 godina, Lina je rodila drugog sina u braku sa Raulom Huradom. Oni su kao porodica živeli u siromašnim uslovima.

Sada 84. godišnja Lina i dalje živi u Peruu, ali i dalje odbija da otkrije istinu o njenom detinjstvu. Iako su brojni novinari decenijama pokušavali da saznaju ko je zaista otac njenog deteta, Lina je ostala nema. Nedavno je odbila intervju sa novinarima Rojtersa.

Veruje se da je Lina silovana tokom indijanskog festivala koji su često bili završavani orgijama. Ipak, to do dana današnjeg nije potvrđeno.