Rem al Sanea
Informer/Printscreen
Rem al Sanea, Foto: Informer/Printscreen

Saudijska manekenka Rem Al-Sanea objavila je video snimak kako plače zbog loših komentara koje je dobila nakon što je pre nekoliko meseci objavila fotografiju sa svojim dečkom kako stoje leđa o leđa u belim bade mantilima, što su mnogi smatrali nemoralnim.

Pročitajte još:

Rem je u video snimku objavljenom na Snapčetu rekla da prolazi kroz teške trenutke jer ljudi loše govore o njoj i njenom partneru.

ANKETA: Glavni grad Saudijske Arabije je:

 

- Prvo što mi je palo na pamet bilo je da mrzim sve vas. Počela sam da mrzim ljude, ali s vremenom sam shvatila da će, ako se budem uznemiravala, ova uznemirenost biti u mom srcu i umu.

- Znam da me prijatelji podržavaju, pitaju me da li sam dobro, prestaću da se nerviram, već ću početi da volim ljude koji me mrze, Bog vas blagoslovio, ljubav je jača od mržnje, na kraju dana osećam se lakše.

Tviteraši su pretpostavili da je Rem Al-Sanea mislila na svoju sliku, što je ranije pokrenulo kontroverzu oko njenog dečka, a neki su je tada opisali kao nemoralnu osobu koja krši moral i običaje konzervativnog saudijskog društva.

Al-Sanea se pojavila na slici noseći bade mantil sa svojim dečkom, koji je nosio isto. Aktivisti su izrazili bes, ukazujući da u društvu muškarca ne bi trebalo da se pojavljuje na ovakav način, jer je taj izgled specifičan za bračne parove, kako su rekli.

Rem Al-Sanea je poznata saudijska manekenka na društvenim mrežama, koja većinu vremena provodi u Sjedinjenim Američkim Državama, a svoj lični život opsežno deli sa svojim obožavaocima.

Preporučujemo: