U RUŠEVINAMA CRKVE OTKRIVENO ZLO Radnici počeli da sklanjaju cigle, u zidu ugledali ono što ih je prestravilo: Mrtav je najmanje deset godina! Iz glave mu vire...

Sablastan prizor

Crkva, ruševine
Crkva, ruševine, Foto: Profimedia

*Telo gotovo mumificirano

*Utvrđeno da je reč o muškarcu

*Sumnja se da je bio žrtva ritualnog ubistva

 

Rušenje crkvene prodavnice u blizini grada Nižnji Novgorod otkrilo je jeziv prizor - ljudske ostatke umotane platnom i trakom i zakovane ekserima.

Naime, kada su radnici dovezli kamion i počeli da tovare cigle, u jednom od zidova ugledali su mumificirano telo.

Odmah su pozvali policiju koja je telo prosledila u mrtvačnicu. Obdukcijom je utvrđeno da su u pitanju ostaci još neidentifikovanog muškarca čija je glava imala ozbiljne povrede.

Takođe, na telu su pronađeni i brojni ekseri koje je neko zakucao u njega, ali nije saopšteno da li se to dogodilo pre ili posle smrti. S druge strane, utvrđeno je da je nesrećni čovek ubijen pre najmanje deset godina, te da je nakon toga zazidan.

PALNIRALA ODLAZAK NA MORE SA DEČKOM Prestala da se javlja roditeljima! Stanodavac došao da je proveri, pa zatekao... Golo telo strpano u kofer, krv na sve strane! (FOTO, VIDEO)

Policija je pokrenula istragu i još nema mnogo podataka. Jedna od teorija je da je muškarac ubijen u okviru nekog rituala, javlja ruski "Lajf".

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi