Atinski aerodrom Elefterios Venizelos
Profimedia
Atinski aerodrom Elefterios Venizelos

Profimedia

* Avion se nalazi na Adolfo Suarez-Madrid Barajas

* Niko ne zna ko ga je tu ostavio

* To nije jedini takav slučaj 

Retkost je da će stari i napušteni avion ostati da svoje dane provodi na aerodromu. Međutim ima i takvih slučajeva.

Ponudio joj ovoliko para da bi se udala za njega! Njen odogovor oduševio ceo region

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 12.08.2019. 11:55 Neviđen potez srpskog mladoženje oduševio ceo region. Srpska svadba, mladoženja, Foto: Printskrin/Tviter Mladoženja Zoran Pešić svojim je potezom na venčanju postao hit na društvenim mrežama. Mladić iz Niša podelio je video na kojem stoji pred oltarom sa sadašnjom suprugom Marijom, koju je "podmitio" da mu kaže sudbonosno "da".

Jedan od takvih aviona nalazi se na Adolfo Suarez-Madrid Barajas aerodromu u Španiji. Ovaj primerak odavno je parkiran ovde, a radnici aerodroma i dalje pokušavaju da shvate ko ga je tu ostavio i pronađu tu osobu.

Vlasnici McDonnell Douglas MD87 aviona sa registracijom EC KRV.ostavili su svog ljubimca parkiranog na pisti pomenutog aerodroma. Direktorka aerodroma Elena Majoral izjavila je da je očigledno da je avion napušten i ostavljen na aerodromu. Međutim, niko ne zna od kad on stoji tu, što čini ovu misteriju još zanimljivijom.

Ovo nije prvi takav slučaj, jer je pre nekoliko godina u Maleziji tri boinga isto tako čekalo svoje vlasnike kao i ovaj MD87. Nadajmo se da će se vlasnici setiti svog aviona i da će misterija biti razotkrivena.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta