Džihadista puca na sirijskog vojnika
Printscreen/Youtube

 

Džihadista puca na sirijskog vojnika, Foto: Printscreen/Youtube

Novi video snimak objavili su džihadisti i na njima se vidi kako odsecaju glave dvojici vojnika Sirijske arapske armije (SAA) u severnom delu Sirije.

Bolton šokirao izjavom: Mi ćemo potpisati SVEOBUHVATNI SPORAZUM, samo da se završi

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 13.08.2019. 07:25 SAD će sa oduševljenjem podržati Bregzit bez sporazuma ako tako odluči britanska vlada, izjavio je američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton. Džon Bolton, Foto: Tanjug/AP "Ako to bude odluka britanske vlade, mi ćemo je sa oduševljenjem podržati", rekao je juče novinarima Bolton, koji je dvodnevnu posetu Londonu započeo sastankom sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom.

Na osnovu snimka koji je objavljen, džihadisti su odrubili glavu sirijskim vojnicima u severoistočnom delu provincije Latakija. Grozni snimci objavljeni su na nekoliko društvenih mreža, uključujući Tvitter i Facebook.

Pročitajte još:

Tokom poslednje dve nedelje, džihadisti su pretrpeli nekoliko katastrofalnih poraza na severu Sirije od strane Sirijske arapske vojske.

Dojučerašnji saveznici u borbi protiv Sadama Huseina ZABILI nož u leđa Vašingtonu!

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 12.08.2019. 22:02 Pokazali zube Amerima! Irak, Foto: Profimedia Irački ministar spoljnih poslova Muhamed al Hakim izjavio je danas da Irak i zalivske zemlje ne trebaju pomoć stranih sila da bi osigurale plovidbu u Persijskom zalivu jer bi to samo povećalo tenzije u regionu.

Ofanziva sirijske vojske prokrčila je put njihovim trupama da uđu u provinciju Idlib sa dve različite ose, a istovremeno je zapečatila i severozapadni region provincije Hama.

Kao što smo videli u prošlosti (npr. u napadu na Alep 2016), džihadisti su često pribegavali ovim jezivim taktikama kao odgovor na poraze na bojnom polju.

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu