SPRŽILA GA STRUJA NA MESTU! Stavio je telefon na punjač i umro u trenutku! Devojka pored pretrpela elektro šokove i bespomično gledala mladićevu smrt!

Muškarac je spržila struja, a njegova devojka je pretrpela elektro šokove kada je uključio “loše izolovan” punjač za telefon

Kiril Matvejev
Kiril Matvejev, Foto: printscreen/facebook

Mladića je ubila struja, a njegova devojka je pretrpela udar pošto je uključio „loše izolovan“ punjač za telefon, prenosi DailyMail.

Kiril Matvejev (20), bio je u krevetu sa svojom devojkom Mirom Polišinom (20), pored njega, kada ga je u ponedeljak uveče udarila struja.
Uprkos naporima da mu pomogne, i brzom pozivu Hitne pomoći lekari nisu uspeli da ga spasu.

Policija sumnja da električni kabl na punjaču nije bio dobro izolovan i istraga je u toku.

Istražni komitet u ruskoj republici Mari El rekao je da je verovatni razlog “problema sa izolacijom kablova" na punjaču.

"Stavio je telefon na punjenje i doživeo šok, kao i njegova devojka", rekao je portparol. "Mladić je umro na mestu događaja."

Polišina je takođe objavila emotivnu poruku: „Oprosti mi što te nisam mogla spasiti. Pokušala sam, učinila sam sve, ali čak ni ekipa Hitne pomoći nije mogla. Volim te, kao što dobro znaš ... Ohhh, kako je tada bilo bolno gledati u tebe, a nisam mogla da te spasim.

"Oprosti, dragi moj. Uvek ću se sećati kako si me nosio u naručju ... znaš, najbolji si."

Njena srdačna poruka se završila sa: „Volim te, sunce moje. Sada si zaista bliži zvezdama… Ja sam uvek sa tobom”.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi