Emina Erdogan
Sputnik / Predrag Vasiljević
Emina Erdogan

Sputnik / Predrag Vasiljević

Emina Erdogan, Foto: Sputnik / Predrag Vasiljević

Prva dama Turske tokom boravka u Beogradu "pobegla" je od protokola kako bi kupila "anti ejdž" kreme za podmlađivanje za koje je čula da ih koriste Srpkinje.

Supruga turskog predsednika otišla je i u Institut "Dr Josif Pančić" i kupila, između ostalog, i kremu od hibiskusa i semenki od grožđa za podmlađivanje lica, ricinusovo ulje za trepavice, losion za kosu od koprive, kapsule od matičnjaka i čajeve od lipe.

Emina Erdogan

Tanjug

Emina Erdogan , Foto: Tanjug

Emina je institirala da vidi laboratoriju i kako izgleda proizvodnja. Ona je sa pažnjom sve razgleda i postavljala pitanja. Zaposleni su pred njom cedili lanano ulje za kreme za lepotu, a ona je pitala šta se radi sa ostatkom semenki i pitala zašto se od njega ne mesi hleb.

Pročitajte još:

Prva dama Turske je odabrala i da se u kremu umeša ekstrakt srpske kamilice za umirenje kože, ali i žalfije, koja podmlađuje lice i briše bore.

Sve je mirisala i isprobala na dlanu, a naročito se zainteresovala za "antiejdž" kremu za lice na bazi aronije. Pošto nije čula za aroniju pokazale smo joj kako izgleda i onda je tražila da kupi neke kreme.

Bonus video: Boba Živojinović dužan Palmi