Svemir
Youtube/Printscreen
Svemir

Youtube/Printscreen

Svemir, Foto: Youtube/Printscreen

* Američka svemirska agencija pokrenula istragu prve pljačke

* Astronautkinja En iz osvete preko kompjutera ulapa svojoj koleginici na bankarski račun

* Pokupila joj sav novac, a kad je NASA saznala za to ekspresno vraćena na zemlju

NASA istražuje prvi slučaj kriminala u kosmosu, preneo je "Njujork tajms". Američki dnevnik piše da je tokom rada na internacionalnoj kosmičkoj stanici jedna astronautkinja svojoj partnerki "ušla" u njen tekući račun, što je prema američkom krivičnom zakoniku teži prekršaj.

U vesti nije precizirano da li je astronautkinja En Meklejn uzela novac sa računa svoje bivše partnerke sa kojom je radila na kosmičkoj stanici.

Američka NASA otkrila zastrašujući zločin u kosmosu!

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 10:24 Istraga je u toku! Svemir, Foto: Youtube/Printscreen NASA istražuje tvrdnju da je astronautkinja En Meklejn pristupila bankovnom računu svoje bivše partnerke sa Međunarodne svemirske stanice (MŠ), što je možda prvi izveštaj o zločinu počinjenom u svemiru.

 

En Meklejn je priznala da je "ušla" na račun svoje koleginice Samer Vorden, sa kojom je u svađi tokom boravka na kosmickoj stanici, ali ona se brani da nije znala da to nije dozvoljeno.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Tvrdi i da je samo proveravala da li na računu ima dosta novca za potrebe sina Samer Vorden, o kome se staraju ona i njen bivši muž.

Vordenova je podnela tužbu Federalnoj komisiji, a u međuvremenu optužena Meklejn je vraćena sa kosmičke stanice na Zemlju.

 

BONUS VIDEO:Dojava o bombi ispred skupštine Srbije