Aleksis Šarki, Influenserka
Printscreen/Instagram
Aleksis Šarki, Influenserka, Foto: Printscreen/Instagram

Dvadesetšestogodišnja žena nestala je u Teksasu nakon što se navodno posvađala sa suprugom Tomom Šarkijem (49), a njeno telo je našao radnik gradske čistoće u Hjustonu, koji je, videvši noge kako vire iz žbunja, u prvi mah pomislio da je u pitanju lutka iz izloga.

Žrtvini prijatelji su nakon toga izjavili da je nameravala da se razvede od muža, jer ga se plašila, a Tom Šarki je rekao da je sa njihovim brakom sve u redu i da pomaže istražiteljima. Takođe je rekao da je siguran da će hjustonska policija „naći sve koji su umešani“.

Za sada niko nije uhapšen i istraga i dalje traje. Mediji su ranije izveštavali da na njenom telu nije bilo vidlivih povreda.

Aleksisina majka Stejsi Robinolt u decembru je izjavila da je morala da se „bori“ s ćerkinim mužem da bi videla njeno telo pošto je pre dve nedelje prekinuo kontakt s porodicom, preneo je „Njujork post“. Pre objavljivanja rezultata obdukcije ona je u intervjuu lokalnim medijima rekla da je smrt njene ćerke „sasvim sigurno posledica zločina“.

Aleksis se udala u decembru 2019, a mesec dana kasnije se preselila u Hjuston.

- Bila je divna žena – napisao je njen suprug nakon njene smrti i objavio njene slike u venčanici. – Nikad nisam video niti osetio takvu lepotu! Ti si moj svet! Zbog tebe mi je život bio predivan! Ti su dala smisao mom postojanju i pokazala mi kako se stvarno voli!

BONUS VIDEO:

Stejsi Robinolt je rekla da joj je „srce prepuklo“ kad je saznala da joj je ćerka mrtva.

Pre nego što je telo nađeno, majka, koja živi u Pensilvaniji, ispričala je za „Ajvitnis njuz“ da su se prijatelji poslednji put čuli s njom 27. novembra u 18 sati.

Ona je rekla da su ona i ćerka imala mnogo posla na Dan zahvalnosti i da su se čuli samo nakratko, a da je petak naprosto proleteo.

– Nisamo razgovarale, a onda je u petak uveče nestala i od tada se nismo čule – rekla je tada za KPRC 2. Tom prilikom je izjavila da je ćerka otišla posle svađe s nekim i da nije uzela kola.

PROČITAJTE JOŠ: