Kraljica Elizabeta Druga sa suprugom Filipom
Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta Druga sa suprugom Filipom

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Princeza Jesen Filips potvrdila je da se neće vraćati u rodnu Kanadu jer još uvek "voli Englesku" uprkos šokantnom raskidu sa suprugom princem Piterom Filipsom, najstarijim unukom kraljice Elizabete Druge.

Jesen Filips i dalje "voli Englesku" i neće se vraćati da živi u svojoj rodnoj Kanadi, otkriva "Daily Mail". Prošle nedelje je otkriveno da se 41-godišnjakinja razvela od svog supruga princa Pitera - rođaka prinčeva Vilijama i Harija, posle 12 godina braka.

Prvobitno je objavljeno da Kanađanka Jesen Filips planira preseljenje u svoj rodni Montreal, zajedno sa ćerkama Savanom (9) i Islom (7).

Ali, govoreći ekskluzivno za "Daily Mail", stariji brat Jesen Filips - Kevin (43) rekao je da se njegova sestra ne planira vraćati u Kanadu i da je još uvek srećna što živi na imanju u Park princeze Ane Getkomb u Glousešteršajru u Velikoj Britaniji.

Otkriveno je da se prošle nedelje Jesen Filips razvela od Pitera, njenog supruga posle 12 godina braka.

Razvedeni otac dva deteta je rekao:

- Jako voli Englesku i ostaće tamo. Uvek je bila srećna sa tim delom života.

Majka princeze Jesen Filips takođe je potvrdila da se njena ćerka neće vraćati u Montreal, ali je odbila da dalje komentariše razvod dvoje supružnika. 

Piter Filips je bio prvi od kraljičinih unuka koji su se venčali, a to venčanje je bilo još 2008. godine i sada će se prvi razvesti.