Džihadisti
Youtube/Printscreen
Džihadisti

Youtube/Printscreen

Džihadisti, Foto: Youtube/Printscreen

Dvojica militanata džihadista razneta su u artiljerijskim udarima sirijskih snaga u južnom Idlibu u znak odmazde zbog ponavljanja kršenja poslednjeg primirja.

Pročitajte još:

Ubijeni džihadisti snimali su sopstveni video snimak tokom obilaska grada Al-Tah koji se nalazi u istočnom delu Marat al Numana u južnom Idlibu.

Ceo svet mu se smeje! Uvredio preko 40 miliona ljudi i to najveće američke saveznike! (VIDEO)

AUTOR: Alo/B92/V.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 19:45 Njegovim biserima nema kraja. Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP * Najnovija luda izjava američkog predsednika Donalda Trampa * Čestitao je Poljacima invaziju nacističke Nemačke na Poljsku * Dana 1. septembra 1939.

Al-Tah je trenutno pod kontrolom Nacionalno-oslobodilačkog fronta (NLF); pobunjeničke koalicije koja je deo takozvane Sirijske slobodne vojske (FSA) koja se bori protiv snaga sirijske vlade na severu i severozapadu Sirije.

Sirijska vojska je nedavno intenzivirala slanje bespilotnih letelica za osmatranje kako bi otkrila i pratila položaje i skrovišta militanata u tom području.

Srušio se "Suhoj", još se traga za pilotima! Jeziva drama na nebu!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 14:51 Ruski borbeni avion "Suhoj-25UB" srušio se danas u oblasti Stavropolja, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Suhoj, Foto: screenshoot/Youtube Avion se, kako se navodi, srušio tokom rutinskog trenažnog leta. "Spasilačke ekipe tragaju za dvojicom pilota. Avion nije nosio oružje.

Juče su džihadističke grupe u Idlibu prekršile dogovoreni prekid vatre od 30. avgusta napadajući rusku vazduhoplovnu bazu u Latakiji naoružanim bespilotnim letelicama.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista