Jekaterina Karaglanova
Instagram
Jekaterina Karaglanova

Instagram

Jekaterina Karaglanova, Foto: Instagram

*Živela u iznajmljenom stanu

*Nedavno raskinula vezu

*Uplovila u romansu sa više nego dvostruko starijim muškarcem, ispituje se i ljubomora kao motiv zločina

 

Ruska blogerka Jekaterina Karaglanova (24) pronađena je mrtva u iznajmljenom stanu u Moskvi. Njjeno beživotno telo pronašao je vlasnik stana.

Bio je prestravljen kada je u jednoj od soba zatekao Jekatarinu sa prerzanim vratom, njeno golo telo bilo je u koferu. Devojka je na sebi imala samo crni kaiš.

Pročitajte još:

Na telu je imala i nekoliko ubodnih rana. Kako nije odgovara na pozive, njeni roditelji su se zabrinuli. Zamolili su njenog stanodavca da obiđe njen stan i tada je otkriveno da je mrtva.

Motivi za ovo brutalno ubistvo nisu poznati, a policija ispituje nekoliko opcija uključujući i njen ljubavni život, ne bi li pronašla neke tragove o ubici. Poznato je da je prekinula vezu sa 32-godišnjim ljubavnikom i započela vezu sa starijim muškarcem. Ona i 52-godišnji muškarac su nameravali da odu u Holandiju.

Njen poslednji post je o putovanju na Krf, 22. jula. Njeno telo je pronađeno pet dana kasnije. Policija istražuje da li je ljubomora povezana sa zločinom. Za sada niko nije uhapšen.

 

Njen Instagram nalog na ime Katti imao je 80.000 pratilaca. Radila je u gradskoj bolnici. Njeni fanovi kažu da je ličila na britansku glumicu i modnu ikonu Odri Hepbern.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!