Žena, tuga, razvod
Shutterstock/Ilustracija
Mala Kaća

Youtube printscreen

Mala Kaća, Foto: Youtube printscreen

Kaća Spesivceva (9) iz Rusije preminula je usled iznenadnog zastoja srca. Mala Kaća poznata je javnosti nakon što je preživela tragičnu torturu svoje majke Ljudmile (36) koja joj je 2015. godine odgrizla usnu jer je devojčica plakala!

PROČITAJTE JOŠ:

Kaća, koja je bolovala od cerebralne paralize, probudila se jedne noći i neutešno plakala, što je razljutilo njenu majku. Besna što ju je devojčica probudila, majka je prišla devojčici i počela da je trese i udara, ali kako je devojčica još jače zaplakala, u naletu histerije majka joj je odgrizla usnu.

Nesrećna devojčica je danima bila u ranama i bolovima pre nego što je Ljudmila odlučila da je odvede lekaru. Dete je odmah hospitalizovano, a doktori su ustanovili da je majka u naletu besa pokušala detetu i nos da odgrize, ali nije uspela u svojoj zamisli.

Devojčici su tokom pregleda našli brojne povrede i modrice po telu. Dete je oduzeto majci i više od godinu dana je provela po brojnim bolnicama gde je ustanovljeno da boluje od niza bolesti koje su prouzrokovane zanemarivanjem deteta. Potom se sreća prošle godine bar nakratko nasmešila ovom anđelu, jer se pojavila Ana Makarova-Bespolova, koja je odlučila da usvoji devojčicu.

Kaća je poslednjih godinu dana uživala u ljubavi i sreći koju je dobijala od Ane i njene porodice. A onda, pre neko jutro Ana više nije mogla da probudi devojčicu.

"Nismo bili spremni za to da nas naša Kaća, naša Katjuša zauvek napusti. Ogormna tragedija nas je zadesila", rekla je kratko Ana za medije.