Baba Vanga
Wikimedia
Baba Vanga

Wikimedia

Baba Vanga, Foto: Wikimedia

 

Vangeliyja Pandeva Dimitrova poznatija i kao "baba Vanga" za narednu 2020. godinu predvidela je niz katalizmičkih scenarijai da budućnost koja nam dolazi neče biti nimalo svetla.

Prema njenim predviđanjima naredna godina će biti veoma zanimljiva.

Baba Vanga tvrdi kako će Pakistan, Kinu, Japan i Aljasku pogoditi veliki vodeni talas u 2020. Zemljotres jačine 7.5 stepeni po Rihteru pogodiće Aziju naredne godine, pa je za očekivati, prema njoj, i veliki broj ljudskih žrtava.

Prema predviđanjima babe Vange, sudbina britanskog naroda konačno bi se mogla biti poznata narednegodine. Naime, tada bi se trebao rešiti Bregzit. Nakon što Velika Britanija izađe iz Unije u 2020. godini, Europsku uniju će zadesiti ekonomska kriza. Ako su predviđanja babe Vange u pravu, ruski predsednik Vladimir Putin naći će se u smrtnoj opasnosti. Naime, njega će neko pokušati ubiti u 2020. godini i da izdaja bude još i veća, reč će biti o osobi koja je deo njegovog obezbeđenja, piše WeMystic.

Međutim, čini se kako neće jedino Putin imati probleme. Američki predsednik Donald Tramp mogao bi, kako predviđa baba Vanga, ozbiljno da se razboli. On će patiti od zujanja u ušima, mučiće ga jake mučnine i gubitak sluha.

Baba Vanga rođena je 1911. godine kao Vangeliyja Pandeva Dimitrova na području Severne Makedonije. Ona je izgubila vid kao dete, međutim taj događaj joj je navodno omogućio da proriče budućnost. I dok mnogi misle kako su njena predviđanja najobičnija glupost, njeni fanovi tvrde kako je ona predvidela dolazak na vlast nekih od najmoćnijih svetskih vođa kao što su Vladimir Putin i Donald Tramp, ali i prirodne katastrofe koje su obeležile 20. i 21. vek.