Vladimir Putin sa balerinama
printskrin
Vladimir Putin sa balerinama

printskrin

Vladimir Putin sa balerinama, Foto: printskrin

* Vladimir Putin se upoznao sa budućim balerinama

* Povod za posetu bilo je otvaranje Međunarodnog festivala opere i baleta u antičkom Hersonesu

* Sastanku je prisustvovala i potpredsednica Vlade Olga Golodec

Putin se jednostavno rasopio pred malenim balerinama i pao na kolena pred najmlađom od njih poljubivši joj ruku.

Dan kad je Vladimir Putin prvi i poslednji put umalo izgubio vlast u Rusiji! Svi su verovali da je "politički mrtav", ali onda usledio je NEVEROVATAN obrt!

AUTOR: Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 12.08.2019. 17:51 Tragedija koja Rusiju i dalje boli Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP * Pre 12 godina eksplodirala je atomska podmornica Kursk * Zbog nemara organizacija spasavanja je propala * 18 preživelih mora dan posle eksplozije je umrlo od gušenja Na današnji dan pre 19 godina dogodila se jedna od većih pomorskih tragedija u istoriji.

Ruski predsednik se upoznao sa budućim balerinama, decom koja su odabrane za upis na prestižnu Akademiju koreografije u Sevastopolju.

Povod za posetu bilo je otvaranje Međunarodnog festivala opere i baleta u antičkom Hersonesu, kao i otvaranje nove zgrade Akademije, koja se nalazi u blizini teatra.

Novi učenici će na kraju naredne školske godine upriličiti baletsku predstavu. Sastanku je prisustvovala i potpredsednica Vlade Olga Golodec. Upoznala je predsednika sa napretkom u stvaranju kulturnog, obrazovnog i muzejskog centra u Sevastopolju.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Emanuel Makron se POKLONIO srpskoj zastavi