Karolin Flek
screenshoot/Instagram
Karolin Flek

screenshoot/Instagram

Karolin Flek, Foto: screenshoot/Instagram

 TV zvezda je poruku napisala nekoliko dana pre smrti, ali njeni savetnici su je upozorili da je ne objavljuje.

Bivša voditeljka, koja je u subotu pronađena mrtva, u martu je trebalo da se nađe pred sudom zbog napada, ali je tvrdila da se radilo o nesrećnom slučaju.

U poruci, koju je porodica objavila, rekla je da je "preuzela odgovornost za ono što se dogodilo te noći", ali insistirala je da "nije nasilnik".
Ona je takođe progovorila o svojim unutrašnjim demonima i pritisku da bude u žiži javnosti, dodajući da je „istina izvučena iz njenih ruku i korišćena kao zabava“.

Tužilaštvo se sada našlo na udaru zbog odluke da podigne optužnicu protiv nje. Izvori iz istrage su otkrili da je njeno telo identifikovala njena sestra, Džodi Flejk.

Flejkovoj je trebalo da se sudi sledećeg meseca nakon što se izjasnio da nije kriv za napad na njenog dečka Levisa Bartona, na kojeg je nasrnula lampom u njenom stanu. Na pretpretresnom ročištu u decembru, sudu je rečeno da je 27-godišnji Barton zadobio "tešku povredu glave" i da je zvao Hitnu pomoć.

Barton je takođe rekao da ne želi da tuži Flejkovu.

“U roku od 24 sata ceo moj svet i budućnost su mi nestali pod nogama i svešto sam toliko dugo gradila su srušili. Odjednom sam na drugoj vrsti pozornice i svi gledaju kako se to događa.

“Preuzela sam odgovornost za ono što se dogodilo te noći. Ali istina je ... To je bila nesreća. "

Flejk je rekla da je dugo imala “neku vrstu emocionalnog sloma”, dodajući: “Ali ja nisam nasilnik. Posvađali smo se i dogodila se nesreća. Nesreća."

Na slikama koje su objavljene u medijima, vidi se kako je stan prekriven krvlju nakon incidenta. Tvrdi da je to njena krv.

"To je bilo nešto veoma tužno i veoma lično", napisala je ona. “Razlog zbog kojeg danas govorim je taj što moja porodica više ne može da izdrži. Izgubila sam posao. Moj dom. Moju sposobnost da govorim. A istina mi je uzeta iz ruku i korišćena kao zabava. Ne mogu da provodim svaki dan krijući se”.

„Trpela sam sramotu i otrovna mišljenja o svom životu više od 10 godina, a ipak sam sebi govorila da je sve to samo deo mog posla. Bez prigovora. Sve problem sam gurala pod tepih, a oni su još tu i jednog dana će neko podići taj tepih i sve što će pronaći je sramota. "

Tagovi