Mesto zločina
profimedia
Mesto zločina

profimedia

Ilustracija: Profimedia

Policija je uhapsila tri osobe stare 23, 47 i 51, za koje se sumnja da su ubile Gauta, koji je bio poznat zbog zločina koji je počinio pre 33 godine.

On je robijao 33 godine zbog mučenja i brutalnog ubistva 17-mesečnog sina njegove tadašnje devojke. Kada je ubio Či Ming Šeka 1985. godine, Gaut je imao 21 godinu. Bebu je ubio dok je majka bila odsutna, a potom je sakrio telo i pokušao da namesti da sve izgleda kao nesrećan slučaj.

Sudija koji ga je tada osudio opisao je taj slučaj kao "najgori zločin koji se dogodio u zemlji".

Gaunt je pre samo nekoliko odrobijao svoje i vratio se u svoj dom u Nju Tredegeru. Komšije su izjavile da je on svima rekao da je bio iza rešetaka, ali da nikada nije priznao taj zločin.

- Prvo je rekao da je robijao zbog nečega što nije uradio, a potom je priznao da je nekoga upucao. Ali mi smo znali da to nije istina, već da je ubio bebu. Svi su o tome pričali - izjavio je jedan od komšija.

Komentari (1)

necetajvisenikog

09.08.2018 01:32

neka su ga . Izgleda da sve drzave podstrekuju zlocince neadekvatnim kaznama. Humani prema ubicama i bez zastite za zrtve. Sad ce ove da kazne drakonski jer su im ubili mzimca.