SAMO NA ALO.RS! Pratite uživo poslednju debatu Tramp - Bajden u petak 23.10. u 3 ujutru

Druga i poslednja debata pred predsedničke izbore u Americi, između predsednika Donalda Trampa i predsedničkog kandidata Džoa Bajdena zakazana je za četvrtak 22. oktobra u Nešvilu, a naši čitaoci će samo na sajtu Alo.rs moći da prate prenos uživo 23. oktobra u 3 sata ujutru.

Debata Tramp-Bajden
Debata Tramp-Bajden, Foto: Alo.rs

Debatu uživo pratite OVDE.

Debata u Nešvilu će trajati 90 minuta i biće podeljena u šest segmenata od po 15 minuta, pri čemu će svaki od kandidata imati dva minuta za uvodne reči o svakoj temi tokom kojih nije dozvoljeno upadanje u reč, a ukoliko do njega dođe, kandidatu koji prekine drugog biće isključen mikrofon. Tokom otvorene diskusije nakon uvodnih reči kandidati će moći da upadaju u reč jedan drugom, ali će im se ti upadi računati u ukupno vreme koje imaju za izlaganje.

Donald Tramp
Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

- Nova pravila TV debate nisu fer, ali prihvatam ih. Smatram da nije fer što su promenili teme i što ćemo imati pristrasnog voditelja u studiju, ali ja ću učestvovati u TV debati - izjavio je Tramp.

Džo Bajden
Džo Bajden, Foto: Tanjug/AP

Moderator poslednje debate će biti NBC-jeva dopisnica iz Bele kuće i voditeljka "Wikend Today" emisije, Kristen Voker. Ona je objavila šest tema o kojima će diskutovati Tramp i Bajden, a to su: "Bitka sa Kovidom 19, "Američke porodice", " Rasizam u Americi", "Klimatske promene", "Nacionalna bezbednost" i "Vođstvo".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi