HITNO PREBAČENA U SOLUN! Poznato stanje srpske devojčice koja je povređena u Grčkoj!

Roditelji su uz devojčicu!

 

Grčka
Grčka, Foto: EPA

Najmanje šest osoba stradalo je u nevremenu koje je u sredu uveče pogodilo Halkidiki. Među povređenima ima i srpskih turista.

OLUJA ZDROBILA SVE PRED SOBOM Nakon stravičnog nevremena ovo je najtužnija fotografija koju ćete danas videti! Saosećamo se sa Grcima! (FOTO)

Među povređenim srpskim turistima je i devojčica koja je na odmoru bila sa roditeljima u mestu Nea Plaja. Ona je, kako nam je ispričala Ivana Stanojević, upravnica hotela "Paladijum" u mestu Kriopagi, primljena u bolnicu sa dubljom posekotinom na nozi, pa je prebačena u Solun. - Devojčicu su doveli roditelji sa posekotinom na nozi i primio je moj suprug koji je lekar u bolnici - govori Stanojević.

POTRESNI TRENUTAK KADA SU POGINULI OTAC I SIN (2) U GRČKOJ Stablo se obrušilo na njih, a onda je jedan čovek zaplakao i viknuo OVDE SU!

- Čula sam se i sa njom i sa ocem i sve je u redu. Nikakve ostale podatke ne znam. Bitno da je sve u redu. Ona je iz Poligiros bolnice prebačena u Solun, da joj tamo ušiju nogu. Sigurno je bila negde napolju kada je povređena, jer ništa nije slutilo da će nevreme biti toliko strašno.

Grčka
Grčka, Foto: EPA

Kako je za "Novosti" potvrdila Dragana Glišić, konzul Srbije u Solunu, roditelji su sa devojčicom i bolnica ne daje nikakve informacije o njenom stanju. Za sada nemaju nikakav problem i uskoro bi trebalo da krenu kući za Srbiju. - Roditelji nisu hteli nikakve detalje da nam kažu, što je njihovo pravo - rekla je Glišić. - Najbitnije da je ona dobro.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi